Tuesday, 24 July 2012

Premium Beautiful @ PB

Alhamdullillah...Gembira rasanya...... akhirnya berjaya juga beri kata putus kepada Puan ikin kite....Sama ada nak amik PB atau tak.... Bukan ape... saje nk usya lebih sikit....nak kene buat kajian jugak ape....tanya orang yang pernah pakai PB... termasuk kawan2 lelaki... tp lelaki ni dia akan pakai yang untuk bahagian perut je la... lain dari tu... tak kan kot...  semua nya memberikan respons positif..... rata-rata mengatakan PB ni memang mahal... tapi PB ini sangat berkesan....Kata mereka la...

Tak sabar nak meng test kan diri dengan Premium Beautiful sebenarnya... Ye la.. ini adalah Produk Termahal la yang kite beli untuk tujuan kesihatan Fizikal..... sebagai seorang perempuan, merangkap seorang isteri dan ibu  kepada seorang anak yang  berusia 5 Bulan pada hari ini..opss... HAPPY BIRTHDAY SAYANG MAMA.... (25.07.2012)....kalau produk itu satu keperluan... mungkin tak salah kite berbelanja kan....huhuu ( dalam hati... Ouch...!! )


Setelah mendapat info dari kengkawan yang dah pakai PB and bakal pakai PB ni....and membaca Sangat banyak Testimoni dari Blog2 PB ni...

AKHIRNYA>>>>>>>>>>>>>>
terjadi la satu perbualan on SMS...

Kite : Ikin... aku jadi amik PB ngn ko...:)
bile boleh dapat ye...
IKin : Nak kene bank In 1st payment dulu.
Kite : Petang ni.. dapat gaji aku transfer okey..
Ikin : Insyallah aku usahakan minggu depan .
Kite: :)


Actually,Kite dah pun berjumpa face to face dengan Ikin ni..(. merangkap kawan lama..) nk tau citer sebenor ttg PB ni....ape kelebihan...Fungsi...Material....

First jumpa dia setelah hampir 4 tahun lebih jugak la...lepas habis college...
giler... memang lain la dia... dulu jalan bongkok.. sekarang rasa mcm kiter yang rendah....
tegak... mantap....


Ape-ape pun.. tak sabar nk kongsi dengan semua.. ttg Perubahan PB setelah dapat pakai sendiri....
huhu mahal pun mahal la... yang penting sihat... cantik....suami sayang... anak pun suke....

almaklum la..
lepas bersalin ni banyak sangat yang nk diperbaiki...
kiter bukan rajin makan2 jamu /ubat kesihatan ni... itu yang gelebeh nih...
malu.... aku malluuuuuu ....
kene mulakan perubahan utk dapatkan
KEYAKINAN DIRI

tunggu entry PB yang akan datang ye...
kita bgtau tindak balas PB kat tubuh badan kiter yang....
:( nie...... daaaaaaaa







No comments: