Wednesday, 25 July 2012

Testimoni Premium Beautiful

*copy from nadya shah's blog;)



#CDM SITI ROHANA


fokus pada yang pakai tudung kuning
Dulu CDM Siti Rohana 97kg, boleh ke dia turunkan berat dia kepada 
57kg !!! Looks like imposible, am i right??? but nothing is IMPOSIBLE.. 
look at this...


JAN 2010, manis bertudung Purple


SEP 2010, 2 dari kiri
During diamond night... muka pun dah slim skali..


Early March 2011


March 2011


At Perth..in April 2011


August 2011..she's now 57kg! 

AMAZING!!! 
Siapa kata PLUS SIZE WOMEN TAK BOLEH? :) 
THINK AGAIN!!
*copy from ikin's blog.

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL xsampai sebulan die berPB;)

perubahan dari segi bentuk badan 
dari anak dara.....
xde cutting...lurus jerrr....;(
waktu kawen...

sangat x cntek, saya buncit dan bongkok sedikit, kesian saya...(masa ni saket blakang ye, tapi ikin tahan jer...;(

mengandung...
perut da membuncit ade hero kat dalam tuu...;) masa ni scretch mark berleluasa dengan hebatnye...;(
dalam pantang...
dengan syamil hero pujaan mama..masa nih kombang lagi...muka pucat, badan sakit, tulang belakang lagi3....lah saket...efek bersalin kot. n masa ni ikin kena migrain yang mmg SUPER SAKIT..ikin rasa macam sakit bersalin dok kat atas dahi ni. kalo kena mest smpai menangis2...ini berlarutan sampai la ikin start pakai PB.ALHAMDULILLAH da xkena migrain lagi dah.syukur....
lepas pantang...
pantang la sangat kan?mcm truk je badan ikin..sume allignment larikk...sedey je, konon amek gambar ni nak cuci lah, skali bila perasan ade lelemak yang bersembunyi (lagi2 tang perut tu mmg xboleh blahhh) di sebalik gambar tu trus ikin xjadik nk cuci gambar ni;(
LEPAS menggunakan PB...













tan taraaa.....


















tara rum pam pam...


























tara rum pam pam...




































tara rum pam pam...


































heeee....
























TARAAA!!!










abaikan background masa ni nk beli perabot rumah...hehehehe...


waha shuke3...pinggang dah ade...lengan pon xde la beso cm dlm gambar sebelum ni kan?PLUS...saket2 badan,saket pinggang,sakit kaki,migrain sume dah hilang xmengganggu hidupku lagi..SYUKUR2....ALHAMDULILLAH....


kalo dulu rase cam xbermakne je  hidup sebab salu sakit nk jaga anak pon banyak encik daddy yg tlg..kalu selalu tu kat opis masuk je waktu tghari pegang kepala jela xtahan migrain, balik keje memerapkan diri dlam bilik je sebab sakit kepala, sekarang ALHAMDULILLAH xde dah...HILANG TERUS....
XBOHONG punye....


sape2 yg minat nk taw pasal PB ni boleh la contact ina yer...


0128220221-ina



No comments: