Thursday 18 September 2014

PEMANGGANG AJAIB


BUKAN SEKADAR PEMANGGANG...TETAPI BOLEH MEMPELBAGAI GAYA MASAKAN...

Konfirm ade yang dah pernah dengar pasal ' PEMANGGANG AJAIB ' kan.... dah pernah keluar kat TV ... kepada yang berminat nk memiliki Pemanggang Ajaib ni.... leh hubungi saya.. diskaun pasti ade sempena Ramadhan dan Raya....Bulan ramadhan ni mesti lah nk hidangkan masakan dengan cepat mudah dan sed
apkan terutama bagi yang berkerja...kalu yang dah beli kat Bazaar tu.. boleh gunakan Pemanggang ....... Tak rugi tau.... dengan satu Pemanggang Ajaib.. pelbagai jenis bentuk/gaya masakan boleh dihidangkan..



Nak MEMBAKAR KEK/ PIZZA/ KUIH? BOLEH...
Nak MASAK STEAM ? BOLEH...
Nak MEMANGGANG? BOLEH....
Nak Masak GULAI / RENDANG/BURGER ? BOLEH
Nak GORENG2 ? BOLEH......

Yang pasti.... NO STICK....SENANG DI CUCI....TAK HANGUS....CEPAT MASAK.... AROMA MASAKAN KEKAL SEMULAJADI


Mudah dibawa kemana-mana....tp kenalah bawa sekali Portable Gas Stove..:)
- Memancing
- Camping
- Picnic
- 4X4
- lain-lain yang sama waktu dengannya.....


(Kiri - reka bentuk pemanggang ajaib)
(kanan- 2 permukaan yang boleh digunakan unutk gril)
 
1. Perkataan IKAN, PEMANGGANG AJAIB dan LOGO" mestilah TIMBUL dari dasar
permukaan.
2. Mempunyai berat lebih kurang 1.5 kg ( standard)
3. Ketebalan Bahagian atas = 2.0 mm
4. Ketebalan Bahagian bawah = 5 mm
5. Saiz Produk : 28cmL x 22cmW x 6.8cmH
6. Bahagian dalam produk menggunakan bahan : Xylan 2 layer Non Coating




(kiri - Lubang wap disediakan )
(Kanan-  pemegang magnetik yang memastikan pemanggang kedap udara)
 




 Apa yang Special sangat ye ....


* Serbaguna - boleh memasak, menggoreng dan memanggang
* Tidak Berat dan mudah dikendalikan
* Tidak nipis ( makan tak mudah hangus)
* Tangkai Berpenutup magnet ( Ketat dan Kedap)
* Rekabentuk ketahanan tekanan kekal ( mengekalkan aroma dan citarasa semulajadi
* Mudah dicuci
* Non - Stick ( Makanan tidak mudah melekat)
* Menjimatkan Masa
* Mengelakkan Pencemaran Udara
* Selamat dan Baik untuk Kesihatan
* Mudah Untuk di bawah ke mana-mana.




No comments: