PEMANGGANG AJAIB
BUKAN SEKADAR PEMANGGANG...TETAPI BOLEH MEMPELBAGAI GAYA MASAKAN...
Konfirm ade yang dah pernah dengar pasal ' PEMANGGANG AJAIB '
kan.... dah pernah keluar kat TV ... kepada yang berminat nk memiliki
Pemanggang Ajaib ni.... leh hubungi saya.. diskaun pasti ade sempena
Ramadhan dan Raya....Bulan ramadhan ni mesti lah nk hidangkan masakan
dengan cepat mudah dan sedapkan terutama bagi yang berkerja...kalu yang
dah beli kat Bazaar tu.. boleh gunakan Pemanggang ....... Tak rugi
tau.... dengan satu Pemanggang Ajaib.. pelbagai jenis bentuk/gaya
masakan boleh dihidangkan..
Nak MEMBAKAR KEK/ PIZZA/ KUIH? BOLEH...
Nak MASAK STEAM ? BOLEH...
Nak MEMANGGANG? BOLEH....
Nak Masak GULAI / RENDANG/BURGER ? BOLEH
Nak GORENG2 ? BOLEH......
Yang pasti.... NO STICK....SENANG DI CUCI....TAK HANGUS....CEPAT MASAK.... AROMA MASAKAN KEKAL SEMULAJADI
Mudah dibawa kemana-mana....tp kenalah bawa sekali Portable Gas Stove..:)
- Memancing
- Camping
- Picnic
- 4X4
- lain-lain yang sama waktu dengannya.....
![]() |
Reka Bentuk Pemanggang Ajaib |
![]() |
Tips Kenali Produk Asli |
1. Perkataan IKAN, PEMANGGANG AJAIB dan LOGO" mestilah TIMBUL dari dasar permukaan.
2. Mempunyai berat lebih kurang 1.5 kg ( standard)
3. Ketebalan Bahagian atas = 2.0 mm
4. Ketebalan Bahagian bawah = 5 mm
5. Saiz Produk : 28cmL x 22cmW x 6.8cmH
6. Bahagian dalam produk menggunakan bahan : Xylan 2 layer Non Coating
Apa yang Special sangat ye ....
* Serbaguna - boleh memasak, menggoreng dan memanggang
* Tidak Berat dan mudah dikendalikan
* Tidak nipis ( makan tak mudah hangus)
* Tangkai Berpenutup magnet ( Ketat dan Kedap)
* Rekabentuk ketahanan tekanan kekal ( mengekalkan aroma dan citarasa semulajadi
* Mudah dicuci
* Non - Stick ( Makanan tidak mudah melekat)
* Menjimatkan Masa
* Mengelakkan Pencemaran Udara
* Selamat dan Baik untuk Kesihatan
* Mudah Untuk di bawah ke mana-mana.
PERIUK AJAIB GEN 2
Jangan lepaskan peluang
untuk dapatkan Pemanggang Ajaib Are Ikan Generasi 2 atau Periuk
Ajaib... konfirm masak gulai untuk sekeluarga ni mesti
berlebih-lebihan.....
Fungi
Pemanggang ajaib Generasi 2 dengan Pemanggang Ajaib keluaran pertama
tak berbeza sikit pun. Semua sama aje... cuma dari segi rupa bantuk
jauh berbeza...
Kelebihan Pemanggang AJaib Generasi 2
1. Ketebalan 8 cm ( yang lama 5 cm)
2. Lebar lebih sikit dari Pemanggang Ajaib Pertama
3. Disediakan tempat tangkai / penyangkut ( senang untuk kita gantung selesai guna)
4. Corak Pemegang yang menarik.
5. Bahagian Dalam yang lebih dalam
6. Corak Bahagian dalam yang menarik
7. PERCUMA rak pengukus dan getah gantian
8. Logo di kedua2 permukaan yang lagi hebat
JOMMMMM...TENGOK GAMBAR
Bungkusan / Kotak untuk Pemanggang Ajaib Generasi 2
Bahagian Dalam Pemanggang Ajaib Generasi 2
Bahagian dalam Pemegang
Bahagian Pemegang ( Selepas Ditutup)
Ketebalan Pemanggang Ajaib
Logo Pemanggang Ajaib Generasi 2
Tangkai Pemanggang Ajaib
TADDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA........................
design terbaru Pemanggang Ajaib Generasi 2 dari Menang Glass ware...
PASTIKAN YANG ORIGINAL okehhhhh!!!
DAPATKAN SEGERA......
<<<<<<<JANGAN TUNGGU LAGI>>>>>>>
cara nya sama aja..
CALL/SMS ( 012-822 0221)
BAYAR
POST
Apa Yang Best tentang Periuak Ajaib GEN 2
Ape
yang Best??... hurm... bukan Fungsi dia sama dengan pemanggang ajaib
ke.....? cuma berbeze saiz dan rekabentuk... yang lain nampak sama
je..Tertanya-tanya bukan....hehe
Sebenaq
nyer Periuk Ajaib Gen 2 Keluaran Menang ini ada kelebihan lain...
fungsi , bentuk semua sama... tetapi yang membezakannya ialah ia boleh
dibuka seperti gambar kat bawah nih....
Dah jadi macam 2 dalam satu...
Jangan bimbang... untuk pasang balik ia takkan longgar
sebab ia di Lock... alamak lupa pulak nk snap gambar tempat pemyambung tuh... nanti2 ye..
dari satu dah jadi 2... sebelah bakar ayam.. sebelah bakar daging....
Ina
nk share ngn korang semua... Katalog Pemanggang Ajaib dan Periuk Ajaib
Generasi 2 untuk Tahun 2013. Kat dalam Katalog ni di nyatakan perbezaan
kedua dua Pemanggang Ajaib dan Periuk Ajaib GEn @. SO korang boleh la
tau kelebihan dan perbezaan Pemanggang ini..
![]() |
Cover KatalogPemanggang 2013 |



No comments:
Post a Comment